Betaalmethoden

BASIC JEWELLRY heeft 3 verschillende betaalmethoden. Hieronder vind uw meer informatie.

Hoe kan ik betalen?

Mollie verwerkt betalingen voor Basic jewellry.

U kunt Mollie zien als een tussenpersoon; wij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van uw bank naar de webshop gaat. Omdat wij het betalingsproces uit handen nemen voor de webshop, zie je Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan. Welke methode u ook kiest, u betaalt sowieso veilig.

Alle betalingen zijn beveiligd met een versleutelde SSL verbinding. 

Betaalmogelijkheden van BASIC JEWELLRY. 

  • iDEAL: Via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank.
  • Achteraf betalen: Met Klarna. Shop online, probeer thuis & betaal pas als je tevreden bent.
  • PayPal: Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. In webshops met een PayPal-logo kunt u met PayPal betalen.

Heeft u een bedrag naar onze bankrekening overgemaakt?

De bedragen die binnenkomen op onze rekeningen moeten altijd gekoppeld zijn aan een webshopbestelling. Als dit niet het geval is, kunnen wij niet achterhalen waar het geld naartoe moet. Dergelijke bedragen worden binnen 2 werkdagen automatisch teruggestort. Het is niet mogelijk om dit proces te versnellen.

Heeft u een vraag over de betaling van uw bestelling?

Vragen over uw bestelling of betaling? Neem daarvoor contact op met Basic Jewellry waarbij de bestelling is gedaan. Heb je geen of een verkeerde bestelling geplaatst of twijfelt u wat u besteld hebt? Vul dan het formulier hieronder in.

Kortingen en Kortingscodes

Mocht u bij ons iets online bestellen, is het helaas niet mogelijk meerdere kortingen en kortingscodes met elkaar te combineren. Daarnaast vervalt “gratis verzenden” bij afgeprijsde artikelen. Zodra er een korting of kortingscode aan bod komt, zijn de verzendkosten voor de koper.